We don’t build campaigns,

we build ventures.

Discover

Sterk in complexe digitale vraagstukken

Door de wensen en kansen in te kaart brengen, de beperkingen te begrijpen en de aannames te valideren maken wij een digitale strategie voor elk product.

Digitale strategie

Voor we starten met bouwen moeten we eerst de bouwtekening maken. De beste digitale strategie komt tot stand als wij ons diepgaand verdiepen in uw bedrijf. De data en inzichten op die dit oplevert gebruiken we als basis voor ons designproces.

Analytics / Data

Meten is weten. Waar mogelijk starten we met gebruikersdata. Niet alleen uit Google analytics, maar uit zo veel mogelijk gegevensbronnen. Hoe meer we weten over de klant, hoe beter. Aannames en gokwerk zorgen voor verkeerde beslissingen en verhogen de kans op het mislukken van een digitaal product.

Business Intelligence

Hoe weet je of een goed idee ook een gat in de markt is? Door 19 jaar ervaring kunnen wij snel businessplannen schrijven en valideren. Kloppen de aannames? Wat zijn de organisatorische implicaties? Zo bespaart u op een duur ontwikkelingstraject en kunt u nog bijsturen aan de hand van feedback op de waardepropositie.

Design

De gebruiker centraal

Onze developers zijn gewend aan het oplossen van complexe digitale vraagstukken en bouwen interactieve toepassingen die snel, veilig en schaalbaar zijn.

Ux Design

Hoe gaat de gebruiker om met uw product? Waar zoeken mensen naar? Welke informatie presenteren we eerst? Hoe scrollen ze door de site? Waar zijn ze, als de uw site met de mobiel bezoeken? Design is het blijven stellen van moeilijke vragen, omdat je een product wilt maken waar iemand écht op zit te wachten.

Visual Design

Design is meer dan mooie plaatjes maken. Elk sterk merk heeft ook een sterke digitale uitstraling nodig. Van gebruiksgemak tot kleurgebruik. Van formulier tot zoekbalk. Elke interactie met uw site of app bepaalt het gevoel dat klanten krijgen bij uw bedrijf. En met de toenemende digitalisering is deze ‘online merk persoonlijkheid’ steeds belangrijker geworden.

Prototyping

Door een demo te maken van uw product kunt u snel uw visie valideren en kinderziektes / gebreken opsporen. De product-market fit kan zo getest worden, zonder honderden uren aan development kosten te maken. Dat scheelt u een hoop geld  – en levert u kostbare nieuwe inzichten op.

Develop

Stabiel, veilig en schaalbaar

Onze developers zijn gewend aan het oplossen van complexe digitale vraagstukken en bouwen interactieve toepassingen die snel, veilig en schaalbaar zijn.

Technisch ontwerp

Een functioneel ontwerp is de blauwdruk van uw digitale product. Zoals een architect een huis bouwt, bouwen wij interactieve toepassingen. Stabiel, snel en schaalbaar. Onze developers schrijven code die zaagmachines aanstuurt en horloges verkoopt, of het nou een desktop of mobiele oplossing betreft.

Front & backend development

Na het nodige voorwerk kan het echte coderen beginnen. Dit is de fase waar ons development hart sneller van gaat kloppen. Slimme front-end oplossingen en georganiseerde back-end code. Onze back-end is een perfecte combinatie tussen opensource en eigen custom ontwikkelingen. Stabiel, vriendelijk in gebruik, voldoende flexibel en goed overdraagbaar.

Onderhoud en optimalisatie

Een digitaal product is nooit af. Browsers veranderen, computers en telefoons veranderen. Daarom stopt onze dienstverlening ook niet na de oplevering van uw platform, website of app. Wij zorgen er voor dat de techniek up-to-date blijft en het design en content blijven aansluiten bij de wensen van de gebruikers.